Posao

Poštovani potencijalni saradnici,

Global Cert International vas poziva na saradnju. Opredeljeni smo ka neprekidnom razvoju i širenju mreže naših saradnika, bilo da se radi o saradniku/posredniku, koji bi prezentovao i posredovao sa potencijalnim klijentima – organizacijama zainteresovanim za usluge sertifikacije širom Srbije ili potencijalnim auditorima. Pogledaćemo vašu radnu biografiju i kontaktirati vas sa ciljem da zajednički procenimo vaše mogućnosti i definišemo zajedničke interese. Ukoliko se dogovorimo proći ćete kroz potreban program obuke.

Popunite i pošaljite GCI Prijavu GCI Prijava

Pridružite se i vi našim auditorima i saradnicima.

Saradnici

GCI Group poziva lica zainteresovana za ulogu saradnika/posrednika u prodaji i ugovaranju, koji dobro poznaju prilike i/ili imaju kontakte u jednoj ili više privrednih oblasti, a pri tome imaju iskustva i vremena za analizu tržišta.Poželjno je poznavanje osnovnih stvari u vezi sistema menadžmenta i pravila sertifikacije. Prosledite nam prijavu, nakon čega ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Auditori

Ukoliko posedujete radno iskustvo u određenoj delatnosti, iskustvo i znanje o sistemima menadžmenta i/ili položen kurs za vodećeg ocenjivača, a pri tome imatei ambiciju da se bavite ocenjivanjem drugih organizacija u odnosu na zahteve ISO standarda, prosledite nam prijavu i CV sa traženim podacima. Naša kancelarija će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Olja Abramović

Head Office Manager

Tel: +381 11 4065221

Email: office@gcisertifikacija.com

Mobile: +381 64 6794308